• Mushrooms
  • Substrates
  • Shandong Qihe Bio Technology Co., Ltd.

Kategori populér

  • Raja Tiram Substrat

    King Oyster Substrate
  • Seger, kualitas luhur shiitake

    Fresh, high quality shiitake
  • Substrat

    Substrates
  • About Us
  • About Us
  • About Us

Tentang Kami

  • PUSAT MUSHROOM ÉPÉRIK

    Kami perusahaan Polandia didirikeun dina taun 2019, kalayan modal saham 6,5 juta zloty Polandia. Kami ngagaduhan kebon anu aya di Glogow Donolslaskie, kalayan lahan 1,8 hektar, 7000 daérah produksi méter pasagi sareng workshop bungkusan méter pasagi 1100. Perusahaan induk kami nyaéta perusahaan Shandong Qihe Biotech anu aya di Zibo Cina, anu mangrupikeun panyadia utama pikeun substrat shiitake di dunya sareng ngagaduhan pangalaman dina bidang ngahasilkeun shiitake langkung ti 20 taun. Kami ogé gaduh perusahaan gaul di Jepang, Koréa Kidul, Amérika Serikat.

  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner
  • Partner

Kirim pesen anjeun ka kami: