Tentang Kami

Profil Perusahaan

Kami perusahaan Polandia didirikeun dina taun 2019, kalayan modal saham 6,5 juta zloty Polandia. Kami ngagaduhan kebon anu aya di Glogow Donolslaskie, kalayan lahan 1,8 hektar, 7000 daérah produksi méter pasagi sareng workshop bungkusan méter pasagi 1100. Perusahaan induk kami nyaéta perusahaan Shandong Qihe Biotech anu aya di Zibo Cina, anu mangrupikeun panyadia utama pikeun substrat shiitake di dunya sareng ngagaduhan pangalaman dina bidang ngahasilkeun shiitake langkung ti 20 taun. Kami ogé gaduh perusahaan gaul di Jepang, Koréa Kidul, Amérika Serikat.

Kami ahli kana suung aheng.Nepi ka Agustus 2021, urang parantos ngagaduhan supa shiitake, tiram sareng tiram raja di produksi. Ku ngagunakeun téknologi canggih ti Asia, produk kami gaduh kualitas sareng rasa anu langkung saé, anu beuki populér di Polandia, Jérman, Walanda, Austria, Inggris sareng nagara-nagara sanés. Kami narékahan pikeun nyayogikeun suung anu hadé, seger, aheng urang pikeun sadayana Éropa sahingga langkung seueur jalma anu kéngingkeun manpaat tina tuangeun anu séhat ieu.

8f211879

Samentawis éta, urang gaduh substrat shiitakes dijual, anu kami anggo pikeun produksi kami. Kalayan substrat siap ieu, gampang pisan ngahasilkeun produksi supa stabil di kebon anjeun sorangan, bahkan di bumi anjeun. Janten upami anjeun hoyong melak supa aheng anjeun sorangan - shiitake, tiram raja, tiram, kandang singa sareng sajabana - urang gaduh substrat anu pas pikeun anjeun!

"Komitmen pikeun kualitas anu saé sareng jasa"mangrupikeun nilai inti kami. Kami ngaharepkeun yén produk kami kalayan kualitas anu saé sareng jasa bakal ngingetkeun anjeun sareng ngabantosan ngajaga kerjasama jangka panjang sareng anjeun.

Anjeun wilujeng sumping pikeun mariksa website urang. Inpormasi anu aya dina halaman wéb urang mudah-mudahan ngagampangkeun kerjasama sareng perusahaan urang. Upami anjeun peryogi inpormasi, punten tong ragutaros Kami, Kami atos anjeun anggo.

Wisata Pabrik

factory2
factory1
factory

Pidéo


Kirim pesen anjeun ka kami: