Supa aheng

  • Chinese Ganoderma lucidum, Lingzhi

    Cina Ganoderma lucidum, Lingzhi

    Lingzhi, Ganoderma lingzhi, ogé katelah reishi, mangrupikeun jamur polypore milik genus Ganoderma.

    Cap na bentukna beureum-varnished, ginjal sareng gagang peripherally diselapkeun masihan penampilan sapertos kipas anu béda. Nalika seger, lingzhi lemes, sapertos gabus, sareng rata. Éta henteu ngagaduhan insang di handapeunna, sareng malah ngaleupaskeun spora na ngalangkungan pori-pori anu hadé. Gumantung kana umur, liang dina handapeunana tiasa bodas atanapi coklat.

  • Fresh wild Chinese Morel, Morchella

    Morel Cina seger liar, Morchella

    Morels, kalayan nami Latin Morchella esculenta, mangrupikeun genus tina jamur sac edible anu aya hubunganana sareng jamur cup anatomik anu langkung saderhana dina urutan Pezizales (divisi Ascomycota). Jamur anu khas ieu ngagaduhan penampilan sarang lebah kusabab jaringan punggungan sareng liang anu nyusun tutupna. Morél dihargaan ku juru masak gourmet, khususna dina asakan Perancis. Sanaos aya usaha pikeun ngokolakeun moral, aranjeunna sesah pisan pikeun bertani, hartosna aranjeunna kedah dipotong sareng dipanén ti tempat aranjeunna alami tumuh.

  • Fresh Chinese Maitake, Grifola frondosa.

    Maitake Cina Seger, Grifola frondosa.

    Grifola frondosa, ogé katelah maitake, mangrupikeun supa polypore anu tumuh dina dasar tatangkalan, khususna ek. Hal ieu ilaharna aya dina usum panas akhir dugi ka mimiti usum gugur. Éta asli ti Cina, Éropa, sareng Amérika Kalér. 

Kirim pesen anjeun ka kami: