Kualitas anu saé, gampang tumuh, log kerang raja ngahasilkeun tinggi

Pedaran pondok:

Substrat tiram raja kami diimpor ti Cina. Ieu mangrupikeun landasan khas Cina anu seueur dianggo di Cina ku perusahaan, patani masing-masing. Kalayan kantong plastik tibatan botol plastik pikeun ngajantenkeunana, substrat ieu langkung gampang dibungkus sareng diangkut ka mana waé anu dipikahoyong ku klien. 


Detil Produk

Tanda Produk

Substrat tiram raja kami diimpor ti Cina. Ieu mangrupikeun landasan khas Cina anu seueur dianggo di Cina ku perusahaan, patani masing-masing. Kalayan kantong plastik tibatan botol plastik pikeun ngajantenkeunana, substrat ieu langkung gampang dibungkus sareng diangkut ka mana waé anu dipikahoyong ku klien. Di sagigireun éta, substrat ieu nganggo kantong plastik langkung fleksibel pikeun ngahasilkeun buah, klien tiasa nempatkeunana sacara vertikal atanapi horisontal, bahkan miring numutkeun fasilitas di kebonna nyalira. Kalayan kantong plastik ieu, dimungkinkeun pikeun ngumpulkeun suung tiram raja ti luhur, tengah atanapi butut. Sabenerna, dimana waé anjeun ngadamel liang, bakal aya suung.

Substrat tiram raja kami siap ngahasilkeun buah, kusabab aranjeunna parantos ngokolakeun sakitar 30 dinten di rohangan pengereman. Manajemén pikeun substrat tiram raja urang gampang sareng saderhana. Urang tiasa nyayogikeun poin-poin konci pikeun sadayana prosedur ngahasilkeun buah - sapertos suhu, kalembaban, konsentrasi CO2 sareng panggunaan cahaya. Janten moal hésé pisan pikeun panén mushoom kerang raja kalayan guildance kami. Anu diperyogikeun ku palanggan rada disaluyukeun sareng parameter numutkeun kabutuhan pasar lokal pikeun raja tiram sabab konsumén di tempat anu sanés panginten resep supa tiram raja kalayan ukuran sareng bentuk anu béda. Salaku conto, konsumén resep raja tiram sareng gagang panjang, gendut tapi konsumén di Éropa biasa dianggo raja tiram alit kalayan cap anu langkung ageung.

Prosedur standar pikeun hiji angkatan lumangsung 18 ~ 20 dinten, sareng 350 ~ 450 gram kerang raja kualitas luhur tiasa dikumpulkeun tina hiji substrat.

Beurat 1,35 ~ 1,40 Kg / lembar
Warna bodas
Panjangna 22cm
Diameter 12.5cm
Materil atah utami  Sawdust sareng dedak gandum. 
Sertipikat GAP, HACCP, ISO22000.
Tempat asalna Cina
Pakét karton
Panyimpenan nepi ka 3 bulan dina kaayaan -2~-1 ℃.

 

Gambar detail

King oyster substrate1
King oyster substrate2
King oyster substrate3
King oyster substrate4
King oyster substrate5
King oyster substrate6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami: