Kualitas anu saé, gampang tumuh, ngahasilkeun hég ngahasilkeun singa tinggi

Pedaran pondok:

Kalayan substrat siap kami, gampang pisan melak supa mane Singa. Suhu anu optimal pikeun awak anu buah ngahasilkeun 15 ~ 20 ֯ C, sareng asor 70% ~ 85%. Gampang pisan tumuh anu kadang anjeun ngantepkeun waé aya di ruang paragi atanapi di juru, sareng dua minggu ka hareup anjeun bakal nampi suung. Janten upami anjeun resep tumetep supa aheng atanapi hoyong nyobian jamur langka ieu, ayeuna mangrupikeun kasempetan anu pangsaéna! Hasil rata-rata nyaéta 400 gram tina hiji substrat dina dua flushes.


Detil Produk

Tanda Produk

Beurat 1,35 ~ 1,40 Kg / lembar
Warna bodas
Panjangna 22 cm
Diameter 12,5 cm
Materil atah utami  Sawdust sareng dedak gandum. 
Sertipikat GAP, HACCP, ISO22000.
Tempat asalna Cina
Pakét karton
Panyimpenan nepi ka 3 bulan dina kaayaan -2 ~ -1 ℃

Pitunjuk supa mane Singa

Sungut singa, kalayan nami Latin Hericium erinaceus, mangrupikeun jamur anu kasohor pikeun kadaharan sareng ubar tradisional Cina. Hatur nuhun kana substrat jijieunan, para konsumen langkung ngagaduhan oppitunities pikeun nyobaan. Éta ilahar dina masak gourmet. Spesimen ngora dianggap anu pangsaéna. Disamping shiitake (Lentinus édode) sareng tiram (Pleurotus ostreatus) supa, Singa singa dipaké salaku supa khusus. Rasa na tiasa dibandingkeun sareng lobster. Éta bahan kuliner saé pisan sareng cenah seueur manpaatna pikeun séhat manusa.

Eusi gizi pikeun Singas mane (eusi dina 100 gram bagian anu tiasa didahar)
Protéin (g) 2 Tambaga (mg) 0,06
Gajih (g) 0,2 Séng (mg) 0.4
Karbohidrat( g) 4.9 Selenium μg 1.3
Serat diet leyur (g) 4.2 Vitamin B1 (tiamin) (mg) 0,01
Natrium (mg) 175 Vitamin B2 (riboflavin) (mg) 0,04
Magnésium (mg) 5 Niacin (nikotinamida) (mg) 0,2
Fosfor (mg) 37 Vitamin C (asam askorbat) (mg) 4
Kalium (mg) 8 Vitamin E (mg) 0,46
Kalsium (mg) 19 Tambaga  (mg) 0,06
Mangkanis (mg) 0,03 Énergi (kcal) 21
Beusi (mg) 2.8    37

Gambar detail

Lion‘s mane substrate1
Lion‘s mane substrate2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami: