Kualitas saé, gampang ngembang, ngahasilkeun tinggi shiitake log

Pedaran pondok:

Log shiitake didieu anu dijual ti perusahaan induk pusat supa Exotic, perusahaan Qihe Biotech, tempatna di Zibo China, anu ngagaduhan pangalaman langkung ti 20 taun khusus dina ngahasilkeun shiitake sareng mangrupikeun panyadia utama pikeun substrat shiitake di dunya. 


Detil Produk

Tanda Produk

Log shiitake didieu anu dijual ti perusahaan induk pusat supa Exotic, perusahaan Qihe Biotech, tempatna di Zibo China, anu ngagaduhan pangalaman langkung ti 20 taun khusus dina ngahasilkeun shiitake sareng mangrupikeun panyadia utama pikeun substrat shiitake di dunya. Kalebet perusahaan EMC, Qihe Biotech ngagaduhan 9 anak perusahaan di luar negeri, 3 diantarana aya di Jepang, 1 di Koréa Kidul sareng 4 di Amérika Serikat. Substrat shiitake salaku produk utama perusahaan Qihe Biotech, parantos diékspor ka 30 nagara di panjuru dunya, kalebet Jepang, AS, Kanada, Austrilia, Jérman, Spanyol, Afrika Kidul sareng Koréa Kidul sareng sajabana Sanaos iklimna bénten sareng tempat pikeun nempatkeun, tapi substrat ieu parantos kéngingkeun performa anu sampurna nalika ngahasilkeun sareng kualitas supa anu dipelak ti aranjeunna.

Sacara umum, anjeun tiasa percanten ka aranjeunna upami anjeun milari kualitas luhur, stabil sareng gampang ngatur substrat. Éta tiasa dianggo pikeun 1 dugi ka 3 siram, sareng buah 500 dugi ka 800 gram kualitas shiitake saé rata-rata. Di sagigireun éta, aranjeunna gampang pisan ngatur, kantun lebetkeun kana kamar anjeun, teraskeun cai, maka pin shiitake bakal kaluar saatos 3 dinten (20 ֯ C). Saatos 4 dinten deui, panén kanggo shiitake tiasa ngamimitian!

Hal anu paling penting nyaéta babarengan sareng substrat, kami hoyong nyayogikeun dukungan téknis pikeun ngabantosan klien naékkeun shiitake. Kalayan langkung ti 50 teknisi di panjuru dunya, kami yakin yén kami tiasa ngabantosan klien pikeun ngamimitian proyék shiitake kalayan lancar teu paduli dimana waé palangganna.

Beurat 1,6 ~ 1,7 Kg / lembar
Warna coklat
Panjangna 40cm
Diameter 10cm
Materil atah utami  Sawdust sareng dedak gandum. 
Sertipikat GAP, HACCP, ISO22000.
Tempat asalna Cina
Pakét karton atanapi palét
Panyimpenan nepi ka 3 bulan dina kaayaan -2~-1 ℃.

Gambar detail

Shiitake substrate1
Shiitake substrate2
Shiitake substrate3
Shiitake substrat6
Shiitake substrate5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami: