Tiram raja - seger, supa tiram raja anu berkualitas

Pedaran pondok:

Supa tiram raja mangrupikeun jinis supa anu tiasa dijaga dugi ka 40 dinten nalika dina kaayaan anu saé. Janten di nagara-nagara Éropa, anjeun tiasa ningali seueur supa tiram raja ti nagara-nagara Asia, sapertos Koréa Kidul sareng Cina, dikirim ku hawa atanapi bahkan ku laut. 


Detil Produk

Tanda Produk

Supa tiram raja mangrupikeun jinis supa anu tiasa dijaga dugi ka 40 dinten nalika dina kaayaan anu saé. Janten di nagara-nagara Éropa, anjeun tiasa ningali seueur supa tiram raja ti nagara-nagara Asia, sapertos Koréa Kidul sareng Cina, dikirim ku hawa atanapi bahkan ku laut. Tapi nalika anjeun nyobaan supa tiram raja seger anu diproduksi sacara lokal di Éropa, anu henteu waktos-waktos diangkut dina transportasi, anjeun panginten bakal kaget ku rasa anu langkung raos sareng raos anu langkung lembut. Tiram raja seger bodas sapertos salju sareng teksturna ketang. Samentara éta bulukan konéng, lemes sareng hampang, aranjeunna henteu raoseun bahkan henteu bosok. Janten kami hoyong nawiskeun produk kerang anu seger, kualitas luhur, buatan Polandia sanaos kami gaduh produksi tiram raja anu sami di Asia.

Ukuranna 5 ~ 15 cm
Beurat 30 ~ 200 gram / pcs
Kandel cap 0,5 ~ 1,0 cm
Warna bodas pikeun gagang sareng kulawu pikeun cap
Hirup rak 10 dinten (1 ~ 3 ºC)
Pakét 1,0 ~ 2.0 kg dina kotak palastik; 150 ~ 250 gram dina baki; Kami ogé ngarangkep aranjeunna ku cara sanés pikeun nohonan paménta klién. 
Sertipikat GLABAL GAP (GGN 4063061467690)
Eusi gizi pikeun kerang King (eusi dina 100 gram bagian anu tiasa didahar)
Énergi (kJ) 129 Protéin (g) 1.3
Gajih (gram) 0,1 Ckarbohidrat (gram) 8.3
Natrium (mg) 4 Iserat dietol anu leyur (gram) 2.1
Vitamin B2 (Ribein) (mg) 0,14 Vitamin A (sarimbag alkohol mikro-vinil) Tr
Niacin (nikotinamida) (mg) 3,68 Vitamin E (mg alpha-atrial phenol sarua) 0,60
Asam folat (setara) 43 Vitamin B1 (sulphic) (mg) 0,03
Fosfor (mg) 66 Vitamin B6 (mg) 0,03
Kalium (mg) 242 Magésium (mg) 9
Kalsium (mg) 13 Iron (mg) 0,5
Séng (mg) 0,39 Ibau (mikrogram) Tr
Selenium (mikrogram) 1.8 Copper (mg) 0,06
Mangan (mg) 0,04 Énergi (kcal) 31

Gambar detail

Fresh, good quality king oyster01
Fresh, good quality king oyster02
Fresh, good quality king oyster03

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami: