Supa

  • Oyster – Grey, fresh, high quality oyster mushroom

    Tiram - Abu, seger, supa tiram kualitas luhur

    Supa tiram, kalayan nami Latin Pleurotus ostreatus, mangrupikeun supa anu biasa didahar sareng ayeuna dipelak sacara komersil di panjuru dunya pikeun tuangeun. Éta tiasa dianggo pikeun sup, salad, sause, sareng sajabana, sareng rasana parantos didadarkeun salaku hampang kalayan bau sakedik mirip anis. dina asakan Jepang, Koréa sareng Cina, éta mangrupikeun kadaharan anu sering disayogikeun nyalira, dina sup, boneka, atanapi resep tumis sareng kecap, sareng di sababaraha nagara Éropa sapertos Jérman, Polandia sareng Céko, éta dianggo dina sup sareng stews dina cara anu sami sareng daging. Supa tiram anu pangsaéna nalika dipetik ngora; nalika supa beuki ageung sareng ageung, dagingna janten tangguh sareng rasa na janten cepil sareng pikaresepeun. Di sagigireun éta, cara anu pangsaéna pikeun nyimpen tiram seger nyaéta nutupan éta dina kantong plastik teras lebetkeun kana kulkas. Ku cara kieu, éta tiasa dijaga dugi ka saminggu.

  • King oyster – Fresh, high quality king oyster mushroom

    Tiram raja - seger, supa tiram raja anu berkualitas

    Supa tiram raja mangrupikeun jinis supa anu tiasa dijaga dugi ka 40 dinten nalika dina kaayaan anu saé. Janten di nagara-nagara Éropa, anjeun tiasa ningali seueur supa tiram raja ti nagara-nagara Asia, sapertos Koréa Kidul sareng Cina, dikirim ku hawa atanapi bahkan ku laut. 

  • Shiitake – Fresh, high quality shiitake mushroom

    Shiitake - supa shiitake seger, kualitas luhur

    Tumuh nganggo téknologi Asia, shiitake urang ngagaduhan bentuk anu langkung saé, cap anu langkung kandel, tékstur langkung ketat sareng raos anu langkung saé - ieu mangrupikeun shiitake asli ti Asia! Sadaya fitur ieu ngajantenkeun shiitake kami beuki populér di nagara-nagara Éropa. 

Kirim pesen anjeun ka kami: