Warta

  • Benefits of eating king oyster(Pleurotus eryngii)
    Pos waktos: Jun-25-2020

    Nembe raja tiram beuki populér di nagara-nagara Éropa. Kaseueuran padumukan panasaran ngeunaan supa aheng ieu nalika aranjeunna ningali éta pertama kalina, naon ieu? Kumaha cara masak raja supa ieu? Sareng naon manpaat anu tiasa urang tampi ti raja kerang? Ayeuna hayu urang kn ...Maca deui »

  • Healthy food ! – the benifits of eating shiitake
    Pos waktos: Mei-14-2020

    Shiitake, salaku jamur anu tiasa didahar, dikenal salaku "raja anu ngeunah diantara suung" kanggo waktos anu lami di Asia wétan. Éta ngandung seueur unsur gizi anu biasa didahar ku jalma-jalma di nagara-nagara Asia sapertos Cina, Jepang, Korea Selatan, sareng éta ...Maca deui »

  • Exotic Mushroom Center successfully registered today
    Pos waktos: Dec-21-2019

    Saatos persiapan tilu bulan, pusat supa Exotic sp. z oo, saterasna ieu disebut perusahaan EMC, parantos didaptarkeun kalayan suksés dina inpormasi Pusat Daptar Pengadilan Nasional ayeuna. Ku ieu, perusahaan induk The EMC di Cina- Qihe Biotech compa ...Maca deui »

Kirim pesen anjeun ka kami: