Pusat Jamur Aheng hasil didaptarkeun dinten ayeuna

Saatos persiapan tilu bulan, pusat supa Exotic sp. z oo, saterasna ieu disebut perusahaan EMC, parantos didaptarkeun kalayan suksés dina inpormasi Pusat Daptar Pengadilan Nasional ayeuna. Ku ieu, perusahaan induk The EMC di Cina- Perusahaan Qihe Biotech parantos ngalaksanakeun éta léngkah munggaran di Éropa.

Perusahaan Shandong Qihe Biotech mangrupikeun pabrik substrat supa anu aya di Zibo Cina. Didirikeun taun 2000 sareng gaduh 19 taun pangalaman dina ngahasilkeun kayu shiitake sareng shiitake seger dugi ka ayeuna. Dina waktos ayeuna, éta tiasa ngahasilkeun 60 juta log shiitake (sakitar 102 juta ton) per taun, anu ngajantenkeun salah sahiji pemasok substrat shiitake pangageungna di dunya. Di Cina, éta ngagaduhan 4 pabrik pikeun ngahasilkeun substrat shiitake sareng 1 pabrik pikeun ngahasilkeun shiitake seger. Samentawis éta, salian ti perusahaan EMC, perusahaan Qihe Biotech ngagaduhan 7 anak perusahaan di luar negeri, 3 diantarana di Jepang sareng 4 anu sanés di Amérika Serikat, pikeun ngahasilkeun shiitake seger pikeun pasar lokal, nganggo substrat siap dikirim ti perusahaan induk Cina na.

Exotic Mushroom Center successfully registered today
factory2

Perusahaan EMC mangrupikeun cabang Polandia perusahaan Qihe Biotech, dina waktos anu sami éta cabangna munggaran Qihe didirikan di Éropa. Kalayan basa Polandia ieu di dieu, bakal langkung gampang pikeun perusahaan Qihe Biotech pikeun nyayogikeun supa anu aheng anu séhat - sapertos shiitake, raja tiram, tiram, utama singa, reishi jsb - pikeun warga Éropa. Dina waktos ayeuna, perusahaan EMC milari tempat anu pas pikeun ngawangun kebon na pikeun shiitake, raja tiram sareng tiram, sareng udagan penjualan nyaéta pasar di Polandia, Jérman, Austria, Walanda, Swédia, Perancis sareng sanésna mugia di deukeut ka hareup urang tiasa ngaraos supa aheng seger ieu kalayan kualitas anu saé di tabel kami di dieu di Éropa!


Pos waktos: Dec-21-2019

Kirim pesen anjeun ka kami: