Substrat sanésna

Pedaran pondok:

Kami ogé ngagaduhan variétas substrat aheng anu dikirimkeun ti Cina, sapertos Singa, tiram, reishi, maitake sareng shimeji sareng sajabana Di dieu urang nyarankeun pisan singa sareng substrat tiram. 


Detil Produk

Tanda Produk

Kami ogé ngagaduhan variétas substrat aheng anu dikirimkeun ti Cina, sapertos Singa, tiram, reishi, maitake sareng shimeji sareng sajabana Di dieu urang nyarankeun pisan singa sareng substrat tiram.

Sungut singa, kalayan nami Latin Hericium erinaceus, mangrupikeun jamur anu kasohor pikeun kadaharan sareng ubar tradisional Cina. Hatur nuhun kana substrat jijieunan, para konsumen langkung ngagaduhan oppitunities pikeun nyobaan. Éta bahan kuliner saé pisan sareng cenah seueur manpaatna pikeun séhat manusa. Warta anu langkung saé nyaéta ku substrat anu siap urang, gampang pisan melak supa sapertos ieu. Kadang-kadang anjeun tinggalkeun aranjeunna aya di ruang paragi, sareng dua minggu ka hareup anjeun bakal ngagaduhan suung dipanén tanpa merhatoskeun aranjeunna. Janten upami anjeun resep tumetep supa aheng atanapi hoyong nyobian jamur langka ieu, ayeuna mangrupikeun kasempetan anu saé. Hasil rata-rata nyaéta 400 gram tina hiji substrat dina dua flushes.

Tiram, supa anu ngagaduhan "daun" ageung, mangrupikeun supa umum ayeuna di Éropa. Tapi tiram anu dipelak tina substrat urang rada benten sareng anu paling umum. Kusabab galur anu béda anu kami anggo, urang ngagaduhan bentuk anu langkung saé sareng warna anu langkung poék, anu cukup populér di sababaraha nagara khusus, khususna pikeun sababaraha pasar luhur. Sarua jeung kandang singa, gampang melak supa sapertos kieu. Upami anjeun kabeneran ngagaduhan rohangan cadang di rohangan anjeun, gudang atanapi basement, wilujeng sumping, anjeun tiasa ngamimitian produksi alit kanggo supa ngeunah ieu, sareng anjeun tiasa panén sakitar 500 gram tina hiji substrat dina dua flushes.

Beurat 1,35 ~ 1,40 Kg / lembar
Warna bodas
Panjangna 22 cm
Diameter 12,5 cm
Materil atah utami  Sawdust sareng dedak gandum. 
Sertipikat GAP, HACCP, ISO22000.
Tempat asalna Cina
Pakét karton
Panyimpenan nepi ka 3 bulan dina kaayaan -2~-1 ℃.

Gambar detail

other substrates3
other substrates5
other substrates2
other substrates4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami: