Tiram - Abu, seger, supa tiram kualitas luhur

Pedaran pondok:

Supa tiram, kalayan nami Latin Pleurotus ostreatus, mangrupikeun supa anu biasa didahar sareng ayeuna dipelak sacara komersil di panjuru dunya pikeun tuangeun. Éta tiasa dianggo pikeun sup, salad, sause, sareng sajabana, sareng rasana parantos didadarkeun salaku hampang kalayan bau sakedik mirip anis. dina asakan Jepang, Koréa sareng Cina, éta mangrupikeun kadaharan anu sering disayogikeun nyalira, dina sup, boneka, atanapi resep tumis sareng kecap, sareng di sababaraha nagara Éropa sapertos Jérman, Polandia sareng Céko, éta dianggo dina sup sareng stews dina cara anu sami sareng daging. Supa tiram anu pangsaéna nalika dipetik ngora; nalika supa beuki ageung sareng ageung, dagingna janten tangguh sareng rasa na janten cepil sareng pikaresepeun. Di sagigireun éta, cara anu pangsaéna pikeun nyimpen tiram seger nyaéta nutupan éta dina kantong plastik teras lebetkeun kana kulkas. Ku cara kieu, éta tiasa dijaga dugi ka saminggu.


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuranna 5 ~ 15 cm
Beurat 10 ~ 20 gram / pcs
Kandel cap 0,5 ~ 1.0 c
Warna hawuk
Hirup rak 4 dinten (1 ~ 3 ºC)
Pakét 1,0 ~ 2.0 kg dina kotak palastik; 150 ~ 250 gram dina baki; Kami ogé ngarangkep aranjeunna ku cara sanés pikeun nohonan paménta klién. 
Eusi gizi pikeun kerang King (eusi dina 100 gram bagian anu tiasa didahar)
Énergi (kJ) 101 Protéin (g) 1.9
Gajih (gram) 0.3 Iserat dietol anu leyur (gram) 2.3
Karbohidrat (gram) 4.6 Vitamin A (sami sareng mikro-mikroal glikol) 2
Natrium (mg) 4 Vitamin E (miligram α-tocopherol sarimbag) 0,79
Vitamin B2 (riboflavin) (mg) 0,16 Vitamin B1 (sulphic) (mg) 0,06
Niacin (nikotinium) (mg) 3.10 Vitamin C (asam askorbat) (mg) 4.0
Kalium (mg) 258 Phosfor (mg) 86
Kalsium (mg) 5 Magésium (mg) 14
Séng (mg) 0,61 Iron (mg) 1.0
Selenium (mikrogram) 1.1 Copper (mg) 0,08
Mangan (mg) 0,07 Énergi (kcal) 24

Gambar detail

Fresh oyster01
Fresh oyster02
Fresh oyster03
Fresh oyster04

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami: