kerang

  • Oyster – Grey, fresh, high quality oyster mushroom

    Tiram - Abu, seger, supa tiram kualitas luhur

    Supa tiram, kalayan nami Latin Pleurotus ostreatus, mangrupikeun supa anu biasa didahar sareng ayeuna dipelak sacara komersil di panjuru dunya pikeun tuangeun. Éta tiasa dianggo pikeun sup, salad, sause, sareng sajabana, sareng rasana parantos didadarkeun salaku hampang kalayan bau sakedik mirip anis. dina asakan Jepang, Koréa sareng Cina, éta mangrupikeun kadaharan anu sering disayogikeun nyalira, dina sup, boneka, atanapi resep tumis sareng kecap, sareng di sababaraha nagara Éropa sapertos Jérman, Polandia sareng Céko, éta dianggo dina sup sareng stews dina cara anu sami sareng daging. Supa tiram anu pangsaéna nalika dipetik ngora; nalika supa beuki ageung sareng ageung, dagingna janten tangguh sareng rasa na janten cepil sareng pikaresepeun. Di sagigireun éta, cara anu pangsaéna pikeun nyimpen tiram seger nyaéta nutupan éta dina kantong plastik teras lebetkeun kana kulkas. Ku cara kieu, éta tiasa dijaga dugi ka saminggu.

Kirim pesen anjeun ka kami: