Produk

  • Oyster – Grey, fresh, high quality oyster mushroom

    Tiram - Abu, seger, supa tiram kualitas luhur

    Supa tiram, kalayan nami Latin Pleurotus ostreatus, mangrupikeun supa anu biasa didahar sareng ayeuna dipelak sacara komersil di panjuru dunya pikeun tuangeun. Éta tiasa dianggo pikeun sup, salad, sause, sareng sajabana, sareng rasana parantos didadarkeun salaku hampang kalayan bau sakedik mirip anis. dina asakan Jepang, Koréa sareng Cina, éta mangrupikeun kadaharan anu sering disayogikeun nyalira, dina sup, boneka, atanapi resep tumis sareng kecap, sareng di sababaraha nagara Éropa sapertos Jérman, Polandia sareng Céko, éta dianggo dina sup sareng stews dina cara anu sami sareng daging. Supa tiram anu pangsaéna nalika dipetik ngora; nalika supa beuki ageung sareng ageung, dagingna janten tangguh sareng rasa na janten cepil sareng pikaresepeun. Di sagigireun éta, cara anu pangsaéna pikeun nyimpen tiram seger nyaéta nutupan éta dina kantong plastik teras lebetkeun kana kulkas. Ku cara kieu, éta tiasa dijaga dugi ka saminggu.

  • Good quality, easy growing, high yield lion’s mane log

    Kualitas anu saé, gampang tumuh, ngahasilkeun hég ngahasilkeun singa tinggi

    Kalayan substrat siap kami, gampang pisan melak supa mane Singa. Suhu anu optimal pikeun awak anu buah ngahasilkeun 15 ~ 20 ֯ C, sareng asor 70% ~ 85%. Gampang pisan tumuh anu kadang anjeun ngantepkeun waé aya di ruang paragi atanapi di juru, sareng dua minggu ka hareup anjeun bakal nampi suung. Janten upami anjeun resep tumetep supa aheng atanapi hoyong nyobian jamur langka ieu, ayeuna mangrupikeun kasempetan anu pangsaéna! Hasil rata-rata nyaéta 400 gram tina hiji substrat dina dua flushes.

  • King oyster – Fresh, high quality king oyster mushroom

    Tiram raja - seger, supa tiram raja anu berkualitas

    Supa tiram raja mangrupikeun jinis supa anu tiasa dijaga dugi ka 40 dinten nalika dina kaayaan anu saé. Janten di nagara-nagara Éropa, anjeun tiasa ningali seueur supa tiram raja ti nagara-nagara Asia, sapertos Koréa Kidul sareng Cina, dikirim ku hawa atanapi bahkan ku laut. 

  • Shiitake – Fresh, high quality shiitake mushroom

    Shiitake - supa shiitake seger, kualitas luhur

    Tumuh nganggo téknologi Asia, shiitake urang ngagaduhan bentuk anu langkung saé, cap anu langkung kandel, tékstur langkung ketat sareng raos anu langkung saé - ieu mangrupikeun shiitake asli ti Asia! Sadaya fitur ieu ngajantenkeun shiitake kami beuki populér di nagara-nagara Éropa. 

  • Good quality, easy growing, high yield king oyster log

    Kualitas anu saé, gampang tumuh, log kerang raja ngahasilkeun tinggi

    Substrat tiram raja kami diimpor ti Cina. Ieu mangrupikeun landasan khas Cina anu seueur dianggo di Cina ku perusahaan, patani masing-masing. Kalayan kantong plastik tibatan botol plastik pikeun ngajantenkeunana, substrat ieu langkung gampang dibungkus sareng diangkut ka mana waé anu dipikahoyong ku klien. 

  • Good quality, easy growing, high yield shiitake log

    Kualitas saé, gampang ngembang, ngahasilkeun tinggi shiitake log

    Log shiitake didieu anu dijual ti perusahaan induk pusat supa Exotic, perusahaan Qihe Biotech, tempatna di Zibo China, anu ngagaduhan pangalaman langkung ti 20 taun khusus dina ngahasilkeun shiitake sareng mangrupikeun panyadia utama pikeun substrat shiitake di dunya. 

  • Other substrates

    Substrat sanésna

    Kami ogé ngagaduhan variétas substrat aheng anu dikirimkeun ti Cina, sapertos Singa, tiram, reishi, maitake sareng shimeji sareng sajabana Di dieu urang nyarankeun pisan singa sareng substrat tiram. 

Kirim pesen anjeun ka kami: