Shiitake - supa shiitake seger, kualitas luhur

Pedaran pondok:

Tumuh nganggo téknologi Asia, shiitake urang ngagaduhan bentuk anu langkung saé, cap anu langkung kandel, tékstur langkung ketat sareng raos anu langkung saé - ieu mangrupikeun shiitake asli ti Asia! Sadaya fitur ieu ngajantenkeun shiitake kami beuki populér di nagara-nagara Éropa. 


Detil Produk

Tanda Produk

Szie tina cap 3 ~ 12 cm
Kandel cap 0,5 ~ 1,5 cm
Panjang gagang 2 ~ 4 cm
Warna coklat 
Hirup rak nepi ka 14 dinten (1 ~ 3 ° C)
Pakét 1,0 ~ 2.0 kg dina kotak palastik; 50 ~ 250 gram dina baki; Kami ogé ngarangkep aranjeunna ku cara sanés pikeun nohonan paménta klién.
Sertipikat GLABAL GAP (GGN 4063061467690)

Bubuka pikeun shiitake

Shiitake - kalayan nami Latin Lentinus édode - milik Basidaiomycetes, Agaricales, Tricholomatacete, Lentinus. Éta supa kalayan skala pasar kadua pangageungna, kadua ukur pikeun kancing supa. Éta asalna di Cina sakitar 800 taun anu lalu, teras diékspor ka Jepang. Jepang nimukeun penanaman ponggawa pikeun shiitake di taun 1940an, anu sacara signifikan ningkatkeun produksi shiitake, maka éta janten seueur dikonsumsi ku warga Asia. Kusabab kauntungan pikeun séhat manusa, éta janten salah sahiji sayuran anu paling umum di nagara-nagara Asia, sapertos Jepang, Cina, Koréa Kidul, Vietnam jsb. 

Eusi gizi pikeun shiitake (eusi dina 100 gram bagian anu tiasa didahar)
Énergi (kJ) 75 Protéin (g) 3
Gajih (g) 0.4 Asam lemak multi-henteu jenuh (g) 0,1
Karbohidrat (g) 4.9 Serat Diét (g) 3.5
Serat diet leyur (g) 0,5 Serat diet leyur (g) 3
Natrium (mg) 2 Vitamin D (microgs) 2.1
Vitamin B2 (riboflavin) (mg) 0,19 Vitamin B1 (sulphic) (mg) 0,1
Niacin (nikotinamida) (mg) 3.8 Vitamin B6 (mg) 0.11
Vitamin C (asam askorbat) (mg) 10 Pantotenat (mg) 1.08
Kalium (mg) 280 Fosfor (mg) 73
Kalsium (mg) 3 Magnésium (mg) 14
Séng (mg) 0.4 Beusi (mg) 0.3
Cai (g) 91 Tambaga (mg) 0,05
Kulawu (g) 0,7 Mangan (mg) 0,23
Asam folat (sarimbag asam mikrokolik) 42 Kalori (kcal) 18

Gambar detail

Fresh, high quality shiitake5
Fresh, high quality shiitake1
Fresh, high quality shiitake6
Fresh, high quality shiitake7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kirim pesen anjeun ka kami: