Substrat

  • Good quality, easy growing, high yield lion’s mane log

    Kualitas anu saé, gampang tumuh, ngahasilkeun hég ngahasilkeun singa tinggi

    Kalayan substrat siap kami, gampang pisan melak supa mane Singa. Suhu anu optimal pikeun awak anu buah ngahasilkeun 15 ~ 20 ֯ C, sareng asor 70% ~ 85%. Gampang pisan tumuh anu kadang anjeun ngantepkeun waé aya di ruang paragi atanapi di juru, sareng dua minggu ka hareup anjeun bakal nampi suung. Janten upami anjeun resep tumetep supa aheng atanapi hoyong nyobian jamur langka ieu, ayeuna mangrupikeun kasempetan anu pangsaéna! Hasil rata-rata nyaéta 400 gram tina hiji substrat dina dua flushes.

  • Good quality, easy growing, high yield king oyster log

    Kualitas anu saé, gampang tumuh, log kerang raja ngahasilkeun tinggi

    Substrat tiram raja kami diimpor ti Cina. Ieu mangrupikeun landasan khas Cina anu seueur dianggo di Cina ku perusahaan, patani masing-masing. Kalayan kantong plastik tibatan botol plastik pikeun ngajantenkeunana, substrat ieu langkung gampang dibungkus sareng diangkut ka mana waé anu dipikahoyong ku klien. 

  • Good quality, easy growing, high yield shiitake log

    Kualitas saé, gampang ngembang, ngahasilkeun tinggi shiitake log

    Log shiitake didieu anu dijual ti perusahaan induk pusat supa Exotic, perusahaan Qihe Biotech, tempatna di Zibo China, anu ngagaduhan pangalaman langkung ti 20 taun khusus dina ngahasilkeun shiitake sareng mangrupikeun panyadia utama pikeun substrat shiitake di dunya. 

  • Other substrates

    Substrat sanésna

    Kami ogé ngagaduhan variétas substrat aheng anu dikirimkeun ti Cina, sapertos Singa, tiram, reishi, maitake sareng shimeji sareng sajabana Di dieu urang nyarankeun pisan singa sareng substrat tiram. 

Kirim pesen anjeun ka kami: